head_banner

1000 tryktransmittere til "The Oil Kingdom"

11:18 den 4. juli er 1.000 tryktransmittere blevet sendt fra Sinomeasures Xiaoshan-fabrik til landet i Mellemøsten, "The Oil Kingdom", hvor der er 5.000 km væk fra Kina.

Under epidemien modtog Rick, Sinomeasures chefrepræsentant for Sydøstasien, en besked fra Sayed, partneren fra Mellemøsten skrev: "Vi vil bestille 1000 tryktransmittere", hvilket er det tredje samarbejde mellem Mellemøsten-partneren og Sinomeasure .Denne partner i Mellemøsten er en stor bilproducent.For at sikre køretøjers sikkerhed er der installeret adskillige tryktransmittere på hvert køretøj for at overvåge dæktryksdataene i realtid." Nu hvor epidemien er under kontrol, kan forsendelsen endelig blive leveret."sagde Rick.
 

Allerede i april 2019 gennemførte Mellemøsten-partneren det første samarbejde med Sinomeasure ved at købe 10 diffuserede siliciumtryktransmittere.Efter strenge tests sagde Mellemøsten-partneren, at produkterne klarede sig meget godt.

 

 

En måned senere bestilte Mellemøsten-partneren yderligere 500 tryktransmittere.På grund af den begrænsede plads til installation på lastbilen skræddersyede Sinomeasure specielt en kompakt tryktransmitter i lille størrelse til mellemøstpartneren, så den passer perfekt på lastbilen.

 

 

Mellemøsten-partneren anerkendte i høj grad Sinomeasures produkter og tjenester. Desuden sagde de, at der ville være en efterfølgende efterspørgsel efter 20.000 tryktransmittere, som ville blive standarden for deres lastbiler.

 

"Vi var også bekymrede over virkningen af ​​epidemien på vores kunder, derfor planlagde vi at sende masker for at støtte vores kunder, men det mangler stadig at blive forhandlet med toldmyndighederne og relaterede myndigheder."sagde Rick.Efter mange ganges samarbejde stoler Sinomeasure og Mellemøsten-partneren på hinanden og har et dybt venskab.Selvom der er lang afstand mellem forskellige lande, men vi vil virkelig gerne hjælpe vores partnere.


Posttid: 15. december 2021