head_banner

Hvordan vi tilbyder eftersalgsservice til vores partnere

Dag 1

Marts 2020, Sinomeasure Philippines lokal ingeniørsupport Jeg besøgte en af ​​de største mad- og drikkevarefabrikker i Filippinerne, der producerer snacks, mad, kaffe osv.

Til dette anlæg er vi anmodet af vores partner, fordi de har brug for vores støtte og assistance til idriftsættelse og test af Opløst Oxygen-analysator til beluftningsproces og elektromagnetisk flowmåler til vandforsyningsovervågning.

 

Tilbyd løsningen

Da Dissolve oxygen er installeret i beluftningsapplikationen, anbefaler jeg at udføre en vedligeholdelsesrensning og luftkalibrering ofte på grund af slammet, der forårsager tilstoppet og blokeret sensoren, der påvirker målingen.Med vores teknologi er DO analysator senderen miljøvenlig og nem at betjene, hvor manualer og tekniske data også er inkluderet.

 

Med venlig hilsen elektromagnetisk flowmåler, som vores kunde anmodede om displaymåletilstand, instruerede og viste jeg totalizeren og flowmålingsaflæsningen, som er vigtig for anlæggets overvågning af vandforsyningen.Vi gennemførte aktiviteten i en vis periode, som vores partner og slutbruger og satte stor pris på vores tilstedeværelse i denne tid med support og service.

 

Dag 2

Endnu en serviceplan i mælkeanlægget, gennem vores partner for deres 60 GPM RO Water System Project.

Til dette projekt er instrumenterne installeret turbine flowmåler, papirløs optager, ORP analysator og Conductivity Analyzer, som er en af ​​de vigtige målinger, der er nødvendige for RO Water System. Med vores partner Senior Engineer.

Vi udfører konfiguration, afslutning og test af instrumenterne.Ved at bruge vores SUP-R9600 Paperless Recorder kan alle Sinomeasure-instrumenterne vises og overvåges i realtid på samme tid, og disse data kan også gennemgås og udtrækkes via u-disk-understøttelse takket være denne multifunktionsoptager.

 

Betjeningsvejledning

 

Efter et par timers udveksling af tekniske ideer ved hjælp af manualer afsluttede vi endelig idriftsættelsen og testningen, instrumenter og procesflow er nøjagtige og effektive.

Derefter har jeg lavet en ”Teknisk rapport”

 

Filippinsk partner - Vi er glade og taknemmelige for Sinomeasures eftersalgsservice, og vi har stolet på Sinomeasure siden før, og vi er sikre på at repræsentere og arbejde med Sinomeasure på vores fremtidige projekter.


Posttid: 15. december 2021