head_banner

Sinomeasure bygger den grønne by sammen med Dubais centrale laboratorium

For nylig blev ASEAN-chefrepræsentanten fra SUPMEA Rick inviteret til Dubais centrale laboratorium for at vise, hvordan man bruger papirløs optager fra SUPMEA, og repræsentere den nyeste papirløse optager SUP-R9600 fra SUPMEA, introducere også teknologien, der bruges i produktet.

Før det, Dubai Central Laboratory og købte EC-måleren fra SUPMEA, spiller dette produkt en vigtig rolle i laboratorietestprojekter, "Produktbrugen er meget god, meget omkostningseffektiv" sagde projektlederen Aslam.Projektet vil i fremtiden bruge temperaturmåler og andre optagere.

Gennem denne uddannelse har kunden en bedre forståelse af produktet fra SUPMEA, Aslam thin, at det er nemt at betjene produktet fra SUPMEA, og målingen er præcis, og han ønsker at starte et langsigtet samarbejde med SUPMEA.

Dubais centrale laboratorium primært til produkttestning, forskning, standardindstilling, målekontrol osv., og levere en overensstemmelsesvurdering for produkter, for at overvåge produktkvalitet og gøre Dubai til en grønnere by.SUPMEA har altid lagt vægt på bæredygtighed og socialt ansvar og stræber efter at bidrage til global miljøbeskyttelse med instrumenter af høj kvalitet.


Posttid: 15. december 2021