head_banner

Sinomeasure donerede 1000 N95-masker til Wuhan Central Hospital

I kampen mod covid-19 donerede Sinomeasure 1000 N95-masker til Wuhan Central Hospital.

Lærte af gamle klassekammerater i Hubei, at de nuværende medicinske forsyninger på Wuhan Central Hospital stadig er meget knappe.Li Shan, vicedirektør for Sinomeasure Supply Chain, gav straks disse oplysninger til virksomheden og ansøgte om maskerne.Virksomheden handler med det samme.

 

Sinomeasure donerede den første batch af N95-masker til Shaw Run Hospital, tilknyttet Zhejiang University School of Medicine den 29. februar 2020, og hjalp med at sikre sundhedspersonalet i frontlinjen.

 

Jiangjunshan-hospitalet i Guizhou-provinsen havde brug for forsyninger til anti-epidemiudvidelsen den 12. februar 2020. Sinomeasure udsendte straks turbiditetsmålere, pH-detektorer, pH-elektroder og andre instrumenter til hospitalet, som hjalp hospitalet med at behandle medicinsk spildevand og møde spildevandet. Miljøbeskyttelsesministeriets udledningskrav.

 

For at rekonstruere isolationsafdelingen for negativt tryk var der et presserende behov for forsyninger på Suzhou Fifth People's Hospital den 11. februar 2020. Sinomeasure tildelte omgående inventar, og personalet kontrollerede og pakkede forsyningerne overarbejde.Og det blev besluttet, at instrumenterne i genopbygningsprojektet af undertryksisoleringsafdelingen på det femte folkehospital i Suzhou City blev doneret til entreprenøren.Sinomeasure bidrog altid til kampen mod epidemien!

 

Selvom folk i Sinomeasure ikke kan redde folk i frontlinjen, kan de gøre noget, de kan.


Posttid: 15. december 2021