head_banner

WETEX 2019 i Dubai rapport

Fra 21.10 til 23.10 blev WETEX 2019 i Mellemøsten åbnet i Dubais verdenshandelscenter.SUPMEA deltog i WETEX med sin pH-regulator (med patent på opfindelsen), EC-regulator, flowmåler, tryktransmitter og andre procesautomatiseringsinstrumenter.

 

Hal 4 Stand nr. BL16

Dubai International Convention & Exhibition Center

 

WETEX er en af ​​de største, mest internationale og professionelle udstillinger i Asien, den tiltrækker Honeywell, Emerson, Yokogawa, Krohne osv.

 

På udstillingens første dag kom en masse venner fra Frankrig, Pakistan, Italien for at besøge vores stand.Mr. Masoud driver et vandbehandlingsfirma, han kom til vores stand og talte med os i nogle minutter og købte et sæt EC-controller og sensor med det samme.Dagen efter kom han og hans venner for at besøge vores stand igen og købte pH-regulator og tryktransmitter.Mr. Masoud mener, at produkterne fra SUPMEA ikke kun har en god kvalitet, men også en fantastisk pris-ydelse.

 

En af vores venner fra Italien fløj til udstillingen i 6 timer.Han har købt en elektrisk magnetisk flowmåler fra SUPMEA, han sætter stor pris på produkterne, han sagde: "flowmåler, god ydeevne, meget pålidelig!"

 

Og en anden ven fra Dubai kom for at besøge vores stand, viste stor interesse for SUPMEAs produkter, han sagde: "Designet af SUPMEAs produkter er meget internationalt, og prisen er meget konkurrencedygtig."

 

"Lad verden bruge gode instrumenter fra Kina" er altid det mål, som SUPMEA forfølger.Nu har SUPMEA solgt sit produkt til mere end 80 lande/distrikter og har kontorer og kontaktpunkter i Tyskland, Singapore, Malaysia og Filippinerne.I fremtiden vil SUPMEA fortsætte med teknisk innovation og bringe flere instrumenter af god kvalitet fra Kina til flere internationale venner.


Posttid: 15. december 2021